Daar bij die molen in Olen lokte vrijdagavond opnieuw de massa naar de gezellige omgeving van de voormalige Buulmolen aan de Industrielaan. Een paar duizend bezoekers genoten van het optreden van Salim Segers, Nicole en Hugo, Luc Steeno, Sam Gooris, ...



De organisatoren van vzw Keizer Karel hadden de weergoden mee. De fans van het 'lichtere genre' genoten in hun fleece van de meezingers van Salim Segers, Nicole en Hugo, Luc Steeno, Sam Gooris en Yves Segers.

Vlaams hits, het publiek zong ze gulzig mee.

En die Vlaamse artiesten, ze blinken stuk voor stuk uit in hun beroepsernst. Ze maken nog tijd voor hun fans. Al moesten de meeste van de artiesten op de affiche in Olen nog naar de foute party van Q-Music in Hasselt.

We zagen Nicole en Hugo aan het werk. 'Goede morgen, morgen', klinkt nogal vreemd op een vrijdagavond maar verder bracht het koningskoppel van de Vlaamse muziek een vlekkeloos optreden. Met een Eurosong-selectie, de kniezwengel van Kate Ryan, een ode aan André Hazes, de Pastorale als ode aan Yasmine en Ramses Shaffy, het publiek pikte er zelfs een traan voor weg.

Zaterdag maken de Vlaamse artiesten aan de molen plaats voor het ruigere werk van Olen on the Rocks. Aanvang: 18u. Op het programma:
- Radio Russia
- Steam
- Band Marignal
- Vintage 79.